Akvárium készítős játék

Játszották 205 alkalommal eddig.
0 (0 Szavazat)
Részletes leírás:
Üdvözöllek az Akvárium készítős játék elnevezésű népszerű tengeri világú horgászjátékban! Ebben a lenyűgöző környezetben egy teljesen egyedi élményben lehet részed, hiszen egy akváriumot irányíthatsz, ahol különböző igényekkel és vágyakkal rendelkező vendégek látogatnak el hozzád. Az a feladatod, hogy gondoskodj a látogatóidról, valamint az akváriumról és érdekessé tedd számukra a látogatást.

Ahhoz, hogy az akváriumod sikeres legyen és a látogatók elégedetten távozzanak, le kell merülnöd a tenger fenekére, hogy halászhass és gyűjthess különféle halakat és tengeri élőlényeket. Minél több különleges és ritka fajtát tudsz begyűjteni, annál több látogatót vonzhatsz az akváriumodba. Ráadásul az új halak begyűjtése és az új fajok megismerése mindig izgalmas kihívásokkal jár és fokozza az akváriumod vonzerejét.

A játék során lehetőséged lesz arra is, hogy új tartályokat oldj fel, bővítsd az üzletedet, és fejleszd az infrastruktúrát, hogy még vonzóbbá és látványosabbá tedd az akváriumodat. Minél több látogatót és bevételt sikerül elérned, annál gazdagabbá válhatsz, és még több lehetőséged lesz arra, hogy fejlessz és bővítsd az akváriumodat.

Legyél Te az akváriumok leggazdagabb és legsikeresebb ura, és mutasd meg mindenkinek, hogy milyen fantasztikus üzletet tudsz működtetni! Csatlakozz hozzánk most, és kezdd el építeni saját álom akváriumodat!

Irányítás:
Egérrel vagy érítőképernyőn az ujjodat húzd el az irányításhoz.


Kategóriák:

Címkék:

HASONLÓ JÁTÉKOK