Autós összevonó játék és verseny

Játszották 142 alkalommal eddig.
0 (0 Szavazat)
Részletes leírás:
Merülj el ezen addiktív Autós összevonó játék izgalmas környezetében, ahol saját autóverseny vállalkozásodat építheted fel és fejlesztheted üzletedet a világ leggazdagabb autóverseny-mágnásává válva.

Mozgasd az autókat a versenypályára és minden alkalommal, amikor célba érnek, keress játékbeli pénzt. Vásárolj új autókat a boltban, vagy gyűjtsd őket össze ajándék dobozokból. Használd a legjobb stratégiát, hogy azonos szintű autókat vonj össze és fejleszd őket új típussá. Minél magasabb a szint, annál nagyobb lesz a bevétel, amit az autóid generálnak.

Emellett a boltban vásárolhatsz fejlesztési csomagokat, amelyek segítenek gyorsabban játékbeli pénzt keresni. Optimalizáld üzleted működését és szerezz bevételeket, hogy tovább növelhesd vállalkozásodat és világméretű autóimpériummá válj.

Vágj bele tehát ebbe az izgalmas kalandba és bizonyítsd be, hogy Te vagy a legügyesebb és leggazdagabb autóverseny-mágnás a világon ebben a lenyűgöző autós összevonó játékban!

Irányítás:
Használd az egeret, vagy koppints a képernyőre és húzd az ujjad, hogy mozgasd az autókat a versenypályára, valamint keress játékbeli pénzt minden alkalommal, amikor áthaladnak a célszalagon. Ha vissza akarod mozgatni az autót a parkolóhelyre, koppints az autóra a parkolóhelyen.
Vedd fel az egyik autót, és húzd a másikra (ugyanolyan típusúra), hogy összevonhasod őket egy új, fejlett típussá.
A boltban további parkolóhelyeket és kiegészítő pályákat is vásárolhatsz.


Kategóriák:

Címkék:

HASONLÓ JÁTÉKOK