Csatalovag - Kattintós Tycoon

Játszották 95 alkalommal eddig.
0 (0 Szavazat)
Részletes leírás:
Csatlakozz te is az idők végtelen kalandjához, ahol átívelve az évszázadokat, korszakokat, és történelmi időszakokat, megtapasztalhatod a világ fejlődésének izgalmas útját! Ez a játék, a Csatalovag - Kattintós Tycoon nem csupán egy egyszerű utazás, hanem egy teljes kaland, ahol különböző járműveket gyűjthetsz és fejleszthetsz, hogy minél több korszakon keresztül utazhass és minden kihívást legyőzhess.

Képzeld csak el, hogy elindulsz az idők kezdetétől egészen a jövőig, találkozva számos izgalmas karakterrel, ellenféllel és különböző frakciókkal útközben! A dinoszauruszok, ősemberek, középkori lovagok, a jövő technológiai csodái mind csak néhány példa azokra az érdekes állomásokra, amelyek várnak rád ezen az időutazáson.

Fedezd fel a világ sokszínűségét és változatosságát, miközben átéled és megérzed az egész emberiség történelmének lendületét és fejlődését. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy végigutazz az időkön és éld át az egész világ evolúcióját egyetlen izgalmas játékban! Hajrá!

Irányítás:
Használd az egérkattintásokat az irányításhoz és száguldj vad autókkal! A feladatod az, hogy minden korszakban megelőzd az összes lényt és lépj tovább a jövőbe! Ez egy remek, különböző mozgástechnikákkal rendelkező vezetési szimulátor.
Gyorsíts, amennyire csak tudsz! Legyen időd felturbózni a járműved, hogy pontosan előzd meg az ellenfeleidet!
PC-n a bal egérgomb megnyomásával irányíthatod. Mobil eszközökön az ujjaddal való képernyőkoppintással irányíthatod. Sok sikert!


Kategóriák:

Címkék:

HASONLÓ JÁTÉKOK