Csavaros kirakós

Játszották 151 alkalommal eddig.
0 (0 Szavazat)
Részletes leírás:
A játék során a játékosoknak izgalmas csavarozási kihívásokkal kell szembenézniük, melyek minden egyes pályán egyediek és változatosak. A különböző szintekhez különféle nehézségi szintű csavarozási feladatok kapcsolódnak, így mindig új kihívásokkal találod szembe magad.

Az egyes pályákon különféle csavarozási technikákat kell alkalmaznod annak érdekében, hogy sikeresen teljesítsd a feladatot. Lehet, hogy egyes szinteken precízen kell csavaroznod, míg másokon a gyorsaság a kulcs a sikerhez. Emellett olyan kreatív megoldásokra is szükséged lehet, amelyek segítségével áthidalhatod az akadályokat és elérheted a célt.

A játék izgalmas és változatos játékmenettel rendelkezik, amely garantáltan leköt és szórakoztat majd téged. Készülj fel arra, hogy különböző kihívásokkal találkozz, miközben felfedezed a játék világát, és fejleszted csavarozási képességeidet.

Ha szereted a kihívásokat és a szórakozást, akkor ez a játék neked való! Gyere és csatlakozz hozzánk és tapasztald meg a csavarozás izgalmát és örömét! Ugye ügyes leszel?

Irányítás:
Kattints a csavarra, hogy felvedd, majd kattints a lyukra, hogy leejtsd. Érintőképernyőn pedig ugyanezt megteheted koppintással. A cél az, hogy engedd el az összes fémlemezt. Sok sikert!


Kategóriák:

Címkék:

HASONLÓ JÁTÉKOK