Cukorka zuhatag

Játszották 248 alkalommal eddig.
0 (0 Szavazat)
Részletes leírás:
Üdvözlünk a Cukorka zuhatag (Candy Rush) világában, ahol egy lenyűgözően függőséget okozó logikai játékban kalandozhatsz! Minden egyes szintet örömmel fogsz teljesíteni, hiszen a játék minden pályáján szükséged lesz a különféle típusú, két-től négy blokk összegyűjtésére. Korlátozott lépésszámra kell figyelned, de nincsenek megszorítások a fokozatok használatára, így még élvezetesebb és szórakoztatóbb élménnyé válik a játék!

A Cukorka zuhatag 100 izgalmas szinttel rendelkezik, melyek mindegyike egy újabb kihívást és lehetőséget rejteget magában. Ráadásul a játékhoz tartozik egy belső bolt is, ahol számos kiegészítőt és segítséget szerezhetünk, hogy könnyebben teljesítsük a feladatokat. Gyakorold a gyors reakcióidat és a logikai gondolkodásodat, miközben egyre újabb szinteken próbálsz helytállni.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy hány szintet képes vagy teljesíteni mindössze 5 perc alatt egy gyorsasági futás során, gyere, és próbáld ki magad! Ne habozz, csatlakozz hozzánk, és élvezd a Cukorka zuhatag játék izgalmas és szórakoztató világát!

Irányítás:
A Candy Rush játék PC-n egérrel irányítható.

Az érintővezérlés minden böngészőn és mobil eszközön működik!


Kategóriák:

Címkék:

HASONLÓ JÁTÉKOK