Igazi szabadrúgás 3D

Játszották 140 alkalommal eddig.
0 (0 Szavazat)
Részletes leírás:
Engedd, hogy lenyűgözzön ez a remek sport játék, amelynek magyar címe: Az Igazi szabadrúgás 3D játék (angolul Real Freekick 3D), mely egy izgalmas és mélyreható büntetőrúgós játék, ahol minden egyes mozdulatod hatással van a bajnokság sorsára. Ebben a felejthetetlen élményben vehetsz most rész, egy feszült és izgalmas büntetőpárbajban, ahol a legapróbb részletek döntenek a győzelemről vagy vereségről. Válaszd ki kedvenc labdarúgó csapatodat és vezesd őket végig a kemény küzdelmekkel teli tornán, hogy eljuss a döntőig. A pályán azonban nincs helye hibáknak - minden lövésnek tökéletesen kell sikerülnie, hogy tovább léphess a bajnokságban.

Hagyd, hogy magával ragadjon a játék izgalma és feszültsége, miközben koncentráltan készülsz arra, hogy minden egyes lövéssel közelebb kerülj a győzelemhez. Élvezd a verseny izgalmát és az adrenalin felfokozott állapotát, ahogy egyik büntetőrúgás követi a másikat a döntő pillanatokig. Minden egyes mozdulatoddal a csapatod sorsát formálhatod és alakíthatod, így a játék mindig teljesen egyedi és izgalmas élményt nyújt számodra.

Merülj el az Igazi szabadrúgás 3D világában, és élvezd minden egyes pillanatát a játékban, miközben átéled a labdarúgás egyik legizgalmasabb és legérzelmesebb pillanatait! Rúgd a bőrt és a 11-eseket! Hajrá jobbik!

Irányítás:
A játék során mind az által támadó, mind pedig kapus szerepét betöltheted. Amikor lövöldözöl, az a támadó szerepet vállalod, és a célod az, hogy minél több gólt lőjj. Közben azokban a körökben, amikor kapusként lépsz fel, feladatod, hogy megakadályozd az ellenfelet a gólszerzésben. Így a játék lehetőséget biztosít számodra, hogy mindkét oldalát átélhesd a büntetőrúgás folyamatának - mint a lövő és a védekező! Használd az egeret, vagy érintőképernyőt a játékban.


Kategóriák:

Címkék:

HASONLÓ JÁTÉKOK