Jéghorgászat 3D

Játszották 226 alkalommal eddig.
0 (0 Szavazat)
Részletes leírás:
❄ Vágj neki egy kalandos utazásnak a horgászat lenyűgöző világában ebben a lenyűgöző játékban, mely egyaránt kínál kikapcsolódást és izgalmas kihívásokat! Ha igazi horgászszív dobog benned, és készen állsz arra, hogy felfedezd és fejleszd horgászati képességeidet, akkor ez a jég horgász játék éppen neked lett teremtve!

Bármely évszakban is vagy, mindig rálelhetsz a hóval borított jég csodálatos tájaira, ahol a természet lenyűgöző látványa és a csendes környezet körbevesz. Legyen szó télről vagy nyárról, a jég horgászat mindig izgalmas és kihívást jelent. Húzz fel egy meleg kabátot, ragadj egy forró italt, és készülj fel, hogy elmerülj a tó jég alatti világában!

Az orsó hangja, a bot halk kattintása és a tóban rejtőző halak izgatott játszadozása minden horgász életének fontos pillanatai. Készítsd elő a felszerelésed, válassz egy helyet a tó jegén, és várj türelemmel, hogy a halak bekapják a csalit. Ebben a játékban minden mozzanat izgalmas és kalandokkal teli, és mindig újabb lehetőségeket kínál a horgászat lenyűgöző világának felfedezésére.

Csatlakozz hozzánk, és élvezd ezt a virtuális horgászat élményét, ahol minden egyes pillanatban újabb lehetőségek rejlenek a felfedezésre és a szórakozásra!

Irányítás:
A játékban a halakat kell megfognod a jégen. Egy hal elkapásához végezned kell az alábbi cselekvéseket:

Tegyél csalit a horogra;
Süllyeszd le a horgot a vízbe a megfelelő mélységbe úgy, hogy a boton a horgász zsinórját kifogod;
Válassz megfelelő mélységet a csalihoz, mivel különböző halfajták élnek különböző mélységeken;
Csábítsd a halat a bot felemelésével és leeresztésével, majd fogd el a halat.


Kategóriák:

Címkék:

HASONLÓ JÁTÉKOK