Kosárlabda királyok

Játszották 213 alkalommal eddig.
0 (0 Szavazat)
Részletes leírás:
Tedd próbára kosárlabdás ügyességedet és ügyelj rá, hogy mindenki más mögött kitűnj! Válaszd ki az egyik négy kosárlabda pályát és merülj el a játék izgalmas világában! Célozz be a kosárlabda gyűrűjére és adj mindennek egy esélyt! Minden dobás számít, hogy elérjed a magas pontszámot és feloldd az új labdákat.

Ez a játék nem csak az ügyességről szól, hanem arról is, hogy melyik labdával érzed magad a legkomfortosabban a pályán. Teszteld ki magad különböző labdákkal és válassz olyat, amellyel a legjobban tudsz játszani. Legyen az a játék a saját stílusod és képességeid kifejezője!

Vedd át az irányítást és hajtsd végre a legjobb dobásokat, amelyek megkérdőjelezhetetlenül bizonyítják, hogy te vagy az igazi kosárlabdázó a pályán! Hajrá, és élvezd a játék minden pillanatát!

Irányítás:
Egyszerű kosárlabdajáték, ahol a célod az, hogy a megadott időn belül minél többször dobjon a kosárlabdát a kosárba. Gyorsnak és precíznek kell lenned. Próbálj elérni a lehető legmagasabb pontszámot, és új labdák fognak feloldódni. Minél tovább játszol, annál kevesebb hely lesz a hibákra. Irányítsd asztali gépen, vagy mobilon az érintőképernyőn.


Kategóriák:

Címkék:

HASONLÓ JÁTÉKOK