Motoros ugratások versenye

Játszották 13 alkalommal eddig.
0 (0 Szavazat)
Részletes leírás:
Motoros ugratások versenye

Képzelj el egy izgalmas motorversenyt, ahol a versenyzők rajzfilmszerűen vannak ábrázolva, és te a motorjukat vezeted az akadályokkal teli, oldalra görgető platformpályákon. A Moto Stunts Driving & Racing egy olyan játék, ahol két fő módban mérheted össze magad: Verseny módban és Szint módban.

Verseny módban a célod, hogy minél gyorsabban eljuss a célig, miközben ügyelsz rá, hogy a versenyződ életben maradjon. Itt a sebesség és az ügyesség mellett a túlélés is fontos szerepet kap.

Szint módban pedig különböző szinteken kell teljesítened kihívásokat és akadályokat. Itt is gyorsaságra és ügyességre van szükség, hogy sikeresen befejezd a pályákat.

Az érmék megszerzésével új motorokat vásárolhatsz, amelyek jobb teljesítményt és több lehetőséget biztosítanak számodra. Az alapmotorral a játékot teljesítheted, de ha új rekordokat állítasz fel, még nagyobb jutalmakat és díjakat nyerhetsz.

Ismerd meg és élvezd az izgalmas motorversenyt a Moto Stunts Driving & Racing játékban, és mutasd meg, hogy te vagy a legügyesebb motorversenyző!

Irányítás:
WASD gombok és nyilak, vagy érintőképernyő. Sok sikert!


Kategóriák:

Címkék:

HASONLÓ JÁTÉKOK