Őrült vezetés autós verseny 3D

Játszották 266 alkalommal eddig.
0 (0 Szavazat)
Részletes leírás:
Üdvözöllek a Őrült vezetés autós verseny 3D autós játékban, amelynek az eredeti angol címe "Car Rading 3D Drive Mad" őrült verseny! Ez egy lenyűgöző autóverseny játék, ahol te vagy a vezető. Egy olyan autót irányíthatsz, amely felszerelt nitro rendszerrel, ami lehetővé teszi számodra, hogy extra sebességet kapj, amikor szükséges. Emellett gyűjthetsz üzemanyagot az úton, hogy feltöltsd a nitro rendszert, hogy még ennél is nagyobb sebességet érhess el!

A játék célja az, hogy legyőzd az AI ellenfeleket, akik szintén versenyeznek az első helyért. Azonban vigyázz, mert az út tele van kihívásokkal és akadályokkal! Ügyelj rá, hogy ügyesen kikerüld az akadályokat, és stratégikusan használd a nitro tárgyakat, hogy előzni tudj a verseny során.

Készülj fel az izgalomra és az adrenalinteli pillanatokra, miközben átveszed az irányítást az autó felett, és megküzdesz az elsőségért! Tölts el egy fantasztikus időt ebben a pörgős autóverseny játékban, és érezd a sebesség és a verseny varázsát!

Irányítás:
Az AD billentyűkkel tudsz mozogni a játékban. A többi funkciót a gombok megnyomásával tudod aktiválni. Illetve ha érintőképernyős készülékkel vagy, akkor ott kell balra és jobbra tapogatnod.


Kategóriák:

Címkék:

HASONLÓ JÁTÉKOK