Szép udvar

Játszották 132 alkalommal eddig.
0 (0 Szavazat)
Részletes leírás:
Üdvözöllek a Szép udvar (Good Yard) nevű kertészes játékban, ahol a virágok termesztése és az ültetvények gondozása a fő tevékenység! Itt lehetőséged van arra, hogy virágokat termessz, majd azokat eladva fejleszd tovább a kerted és eszközeidet! Minél több virágot termesztesz és értékesítesz, annál több játékbeli pénzt keresel, amit aztán új virágok, kerti eszközök és parcellák vásárlására használhatsz fel.

A játékmenet egyszerű: kezdd el a munkát a kerti parcellákra kattintva. Először is, előkészítsd a talajt az ásóval, majd ültess magokat a megfelelő virágfajtákból a magcsomagok segítségével. Ne felejtsd el rendszeresen megöntözni a növényeket az öntözőkannával, hogy egészségesek maradjanak! Amikor a virágok készen állnak az eladásra, gyűjtsd őket kosaradba és vidd el őket az üzletbe.

A játék során folyamatosan fejlesztheted a kertedet és eszközeidet. Vásárolj több kerti parcellát, erősítsd fel az eszközöket, és nyiss fel új virágfajtákat, amelyekért magasabb árat kérhetsz eladáskor. Ne feledd, minél több virágot értékesítesz, annál több játékbeli pénzt kereshetsz és annál nagyobb lehetőséged lesz a kerted fejlesztésére és kibővítésére! Hajrá, kezd el a virágok termesztését és a Szép udvar kerted kialakítását még ma!

Irányítás:
Normál desktop módban használhatod az egered. Ha tablet vagy mobil eszközt használsz, akkor pedig az érintőképernyődet.


Kategóriák:

Címkék:

HASONLÓ JÁTÉKOK