Toljad a színeket

Játszották 140 alkalommal eddig.
0 (0 Szavazat)
Részletes leírás:
Engedd, hogy elkalauzoljalak a Toljad a színeket (Push the Color) nevű játék élvezetes menetébe, ahol rengeteg élénk színű négyzet, különféle kihívások és színes kapuk várják felfedezésre. Ez a különleges játék kifejezetten két játékos számára készült, akik közben változatos jelmezeket gyűjthetnek össze az izgalmas kaland során. A fő cél nem más, mint a kockák eljuttatása a célszalagra, miközben szembesülsz a végén található óriással.

Ahogyan haladsz előre a játékban, észre fogod venni, hogy minél több kockával rendelkezel, annál nagyobb hatalmat képviselsz a játékban. Ezek a kockák kulcsfontosságúak a színes szörny legyőzésében is, így érdemes minél többet gyűjtened belőlük. Ne feledd, hogy a játék során bölcs döntéseket kell hoznod, hogy sikeresen végigjárd az utat, és növeld a birtokodban lévő kockák számát.

Ez a játék nem csupán egy egyszerű kihívásokkal teli ügyességi játék, hanem egy olyan világ, ahol a színek és a kalandok határtalanok. Hajrá, gyerünk fedezd fel a Toljad a színeket játék rejtelmeit és éld át a színek varázslatos világát együtt a barátaiddal vagy családoddal!

Irányítás:
Játékos 1:
Balra/Jobbra mozgás: "A és D" vagy "BAL-JOBB NYILAK" (Csak 1 játékos mód esetén)
Nyomás a végén: "W" vagy "FEL NYÍL" (Csak 1 játékos mód esetén)

Játékos 2: "NYÍL BILL GOMB"
Balra/Jobbra mozgás: "BAL-JOBB NYILAK"
Nyomás a végén: "FEL NYÍL"


Kategóriák:

Címkék:

HASONLÓ JÁTÉKOK