Traktoros szállítás

Játszották 106 alkalommal eddig.
0 (0 Szavazat)
Részletes leírás:
Képzeld el magad egy vidám és izgalmas kalandban, ahol egy traktoros hős szerepét játszhatod! Ez a játék egyedi módon közelíti meg a közlekedés világát, hasonlóan dombos autós játékhoz, ám traktorral és pótkocsival felszerelkezve járhatod be a domboldalakat és utakat.

Feladatod egyszerűnek tűnhet: összegyűjteni a szükséges mennyiségű gyümölcsöt, majd azokat biztonságosan eljuttatni a vevőkhöz. De a gyakorlatban ez sokkal izgalmasabb! Minél több terméket szállítasz, annál több érme és jutalom vár rád. Ráadásul különleges bónuszokat is megszerezhetsz, ha sikeresen teljesíted a megrendeléseket.

Az érmeket okosan használva fejlesztheted a traktorodat, hogy még erősebb, gyorsabb és hatékonyabb legyen. Vagy akár választhatsz egy új traktort vagy pótkocsit is a fejlődés útján. Vajon te leszel a legjobb traktoros szállító a vidéken? Mutass rá mindenki másra, hogy a mezőgazdasági szállítás világában te vagy az igazi hős!

Irányítás:
Irányítás: Billentyűzet nyilai vagy gombok
A - hátra
S vagy Szóköz - kézifék
D - előre
W vagy V - fa rázása.

Húzd fel a gyümölcsöket tartalmazó fához, majd rázd meg (a fa vagy a "W" billentyű megnyomásával), hogy a pótkocsi testébe kerüljön a gyümölcs;
Használd az irányítást, hogy a rakományt eljuttasd a vevőhöz;
Fejleszd a traktort és a pótkocsit, hogy teljesíteni tudd a megrendeléseket.

Mobilon vagy táblagépen használd az érintőképernyőn megjelenő gombokat.


Kategóriák:

Címkék:

HASONLÓ JÁTÉKOK