Csavar Mester

Játszották 19 alkalommal eddig.
0 (0 Szavazat)
Részletes leírás:
Csavar Mester: Csavaros rejtvények és agytorna kalandok

Merülj el a Csavar Mester izgalmas világában, ahol próbára teheted problémamegoldó képességeidet egy lenyűgöző csavaros rejtvénykaland során. Ebben a játékban ügyesen kell irányítanod a csavarokat, hogy kinyisd a csavarnyílásokat a különböző termékeken, így biztosítva, hogy a fémlemezek megfelelő sorrendben essenek le.

A játék során bonyolult anyák, csavarok és lemezek labirintusán kell átnavigálnod, miközben minden szint új és izgalmas kihívásokat tartogat. A több mint 100 elgondolkodtató pálya garantáltan leköti és megdolgoztatja az agyadat, minden egyes szint egy újabb lehetőség, hogy fejleszd stratégiai gondolkodásodat és problémamegoldó képességedet.

Elakadtál? Semmi gond! A segítség funkció mindig rendelkezésedre áll, hogy egy kis útmutatást nyújtson, vagy távolíts el véletlenszerű csavarokat, hogy tovább juss a pályán. A Csavar Mester nemcsak szórakoztató, de fejlesztő hatású is, hiszen minden egyes kihívás egy lépés a még nagyobb logikai készségek felé.

Készülj fel, hogy elmerülj a csavarok és lemezek bonyolult, de rendkívül izgalmas világában, és válj te a Csavar Mesterévé!

Irányítás:
Érintsd meg a csavarnyílásokat a terméken, hogy a fémlemez leesjen.
Gondolkodj alaposan, mielőtt döntést hozol.
Gondolkodj és próbálkozz folyamatosan, amíg meg nem találod a megoldást.
Használd a gombot, ha segítségre van szükséged, vagy távolíts el véletlenszerű csavarokat.

Jó szórakozást a játékhoz, és sok sikert a kihívások megoldásához!


Kategóriák:

Címkék:

HASONLÓ JÁTÉKOK