Klasszikus fa labirintus 3D

Játszották 15 alkalommal eddig.
0 (0 Szavazat)
Részletes leírás:
Klasszikus Labirintus 3D - A Fa Labirintus Vicces Játéka, Most A Böngésződben!

Merülj el a klasszikus golyós labirintusok világában ebben a lenyűgöző játékban, amely most már elérhető böngésződben is! A játék lényege, hogy egy fém labdát irányíts át különböző fa labirintusokon, miközben ügyességed és logikai képességeid próbára vannak téve.

A labirintusok tele vannak kihívásokkal, mint törött részek, emelkedők, és vékony hidak, amelyeket sikeresen navigálva juthatsz el a célba. A játék valósághű labda fizikai szimulációval rendelkezik, így minden mozdulat élethű és autentikus élményt nyújt.

Funkciók:

Pontos labda fizikai szimuláció: Érezd a labda valósághű mozgását és viselkedését a labirintusokon.
Joystick vezérlés: Egyszerű és intuitív irányítás, hogy pontosan és gyorsan mozgasd a labdát.
Sima labda mozgás: Élvezd a sima és precíz labda irányítást, miközben manőverezel az akadályok között.
Személyes legjobb eredmények nyilvántartása: Kövesd nyomon, hogy hogyan fejlődsz a játék során, és próbáld meg legyőzni saját rekordjaidat.
3 csillagos értékelési rendszer: Minél jobban teljesítesz a szinteken, annál több csillagot kapsz, ami további kihívásokkal és jutalmakkal jár.
Érmék gyűjtése: Szerezd meg az érméket a sikeres szint teljesítésekért, és használd fel őket a játék folytatására, ha elakadsz.
Valósághű hanghatások: Élvezd a környezet és a labda mozgása által generált valósághű hangokat, amik még inkább belevisznek a játék hangulatába.
Készülj fel arra, hogy kihívásokkal teli és szórakoztató kalandokban legyen részed a Klasszikus Labirintus 3D játékban! Próbáld ki, hogy milyen messzire jutsz, és hogyan teljesítesz a különböző labirintus pályákon!

Irányítás:
Használd az egér vagy a nyíl / WASD billentyűket a fém labda célba navigálásához. Kerüld el a lyukakat és akadályokat.
Gyűjts érméket a szintek minél gyorsabb teljesítésével.
Használd az érméket, hogy folytathasd, miután beleesel egy lyukba.


Kategóriák:

Címkék:

HASONLÓ JÁTÉKOK