Élet a farmon

Játszották 98 alkalommal eddig.
0 (0 Szavazat)
Részletes leírás:
Engedd meg, hogy részletesen bemutassuk neked ezt a lenyűgöző játékot, hogy egy bájos kisvárosban egy kis farmmal indítsd újra az életedet. Képzeld csak el, hogy egy csendes, festői helyen, távol a városi nyüzsgéstől, egy apró terület vár rád, ahol megmunkálhatod a földet, gondoskodhatsz az állatokról és termesztheted a növényeket.

Itt a lehetőség, hogy légy a legbefolyásosabb helyi gazda, akit mindenki ismer és tisztel a környéken. Gyakorlatilag a te kezedben van az irányítás: te építheted fel és gazdálkodhatsz a kis farmoddal, majd értékesítheted a terményeket és az állati termékeket a helyi piacokon.

Az élet a farmodon sosem áll meg. Mindig lesznek teendők: gondoskodni kell a növényekről, az állatokról és a gazdasági berendezésekről. Ám mindezek a gondok csak a siker útjának megvalósításához vezetnek. Ahogy fejlődsz, új lehetőségek nyílnak meg előtted: új magok vásárlása, új épületek felépítése és a farmod folyamatos fejlesztése.

Ne feledkezzünk meg a technológiai fejlődésről sem! Mindig lehetőséged lesz arra, hogy frissítsd a mezőgazdasági eszközöket, így növelve a terméshozamot és javítva a gazdasági hatékonyságot.

Ez a lehetőség nem csak egy új élet kezdetét jelenti, hanem egy egész kis közösség fejlesztését is, ahol te vagy az irányító és a legfontosabb szereplő. Készen állsz arra, hogy elindítsd és kibontakoztasd a saját kis gazdaságodat, és ezzel együtt a saját sorsodat is?

Irányítás:
Asztali PC-den használt az egeret. Mobilodon, vagy tableteden pedig az ujjaddal érintheted a képernyőt.


Kategóriák:

Címkék:

HASONLÓ JÁTÉKOK