Gördeszka Kihívás

Játszották 451 alkalommal eddig.
5.0 (1 Szavazat)
Részletes leírás:
A "Gördeszka Kihívás" egy lenyűgözően szórakoztató extrém sportjáték, amely garantáltan felejthetetlen élményekkel szolgál! A játék lényege az összes olyan betű begyűjtése, amelyek a "G-Ö-R-D-E-S-Z-K-A" angolul "S-K-A-T-E "szót alkotják, továbbá a "K-O-M-B-Ó", angolul "C-O-M-B-O" szóban rejlő betűk is célkeresztben vannak. Emellett minden szinten egy meghatározott pontszám elérése a kihívás.

Ahhoz, hogy legyőzd a szinteket, változatos extrém manővereket kell végrehajtanod. A korlátokat ügyesen használd ki, hogy kombinációkat hozz létre, ezzel szorozva pontszámodat! Ne feledd, minél merészebben és kreatívabban mozogsz a pályákon, annál magasabb lesz a pontszámod. Az érmék gyűjtése nem csak a játékizgalom fokozására szolgál, hanem karakterek feloldásához is vezet. Új karakterek kipróbálása friss lendületet ad a játékhoz, és új stratégiai lehetőségeket nyit meg.

A "Gördeszka Kihívás" nem csak egy játék, hanem egy szuper radikális élmény, amelyet barátaiddal együtt élvezhetsz. Tölts el egy remek időt a pályákon, és mutasd meg, milyen trükköket tudsz! Hajrá!

Irányítás:
Asztali (Desktop) változat:

Z - Kickflip (lábbal lövés)
X lenyomva tartása - Indy Grab (markolás)
C - Heelflip (sarkalás)
Szóköz - Ollie (ugrás)
Nyíl le lenyomva tartása a Railen az Noseslide-hoz (orrlezúdulás)
Nyíl bal lenyomva tartása a Railen a 5-0 Grind-hez (5-0 élbefagyás)
Nyíl jobb lenyomva tartása a Railen a Nosegrind-hez (orrgrind)
Mobil változat:

Használj érintőgombot a képernyőn.


Kategóriák:

Címkék:

HASONLÓ JÁTÉKOK