Kisállat szimulátor

Játszották 147 alkalommal eddig.
0 (0 Szavazat)
Részletes leírás:
Üdvözöllek az állatkereskedésedben, ahol te vagy az úr az egész birodalomban! Ebben a játékban a célod, hogy minél több pénzt keress és minden látogatót elégedetté tegyél. A feladatod az is, hogy próbálj meg mindenféle állatot megszerezni és tartani a boltban.

Ez egy könnyed és pihentető játék, amelyben te vagy az állatkereskedés tulajdonosa. A játék pozitív és gyönyörű grafikával rendelkezik, amely megnyugtató és meditatív élményt nyújt számodra.

Képzeld el, hogy saját magad építed fel az állatkereskedésedet! Termessz különféle ételeket az állatok számára, gondoskodj róluk, és építs új kifutókat, hogy még több állatnak biztosíts otthont. Természetesen nem feledkezhetsz meg arról sem, hogy az állatokat eladod a vásárlóknak. A célod az, hogy minél több pénzt keress, ezért próbálj minél több állatot termeszteni és eladni.

Egy olyan világban találod magad, ahol minden a te irányításod alatt áll, és te dönthetsz arról, hogy melyik állatot választod, hogyan gondozod őket és hogyan növeled a kereskedésedet. Jó szórakozást kívánok a játékhoz, és remélem, hogy sikeres leszel ebben az állati üzletben!

Irányítás:
A képernyőn található joystick segítségével irányítsd a mozgást!

Az állatok elkapásához közelíts hozzájuk, majd várj, amíg a szív mutatója teljesen megtelik. Ezután sikerül elkapnod az állatot!


Kategóriák:

Címkék:

HASONLÓ JÁTÉKOK