Kobolm megmentése

Játszották 277 alkalommal eddig.
0 (0 Szavazat)
Részletes leírás:
A Kobolm megmentése játék egy könnyed menedzsmentjáték, amelyben a cél az aranyos lények megmentése veszélyes barlangokból és egy új otthon építése számukra.

A játék során irányíthatod a Kobolm mentőcsapatodat, akiknek feladata az álmos Kobolmok felkutatása a barlangok mélyén. Gyűjts anyagokat, építőanyagokat és más erőforrásokat, amelyekre szükség lesz az új otthon építéséhez. Miután megtaláltad a Kobolmokat, segíts nekik kijutni a barlangokból, majd tervezd meg és építsd meg nekik az új otthont a tengerparton.

Legyen részed a Kobolmok kalandjában, miközben segítesz nekik új életet kezdeni egy biztonságos helyen. Fejleszd a menedzseri készségeidet, miközben gondoskodsz a Kobolmokról és biztosítod számukra a megfelelő körülményeket az új otthonukban. A Kobolm megmentése egy izgalmas és szórakoztató játék, amely garantáltan leköti majd a figyelmedet és elvarázsol a kedves karakterekkel és kihívásokkal!

Irányítás:
Kattints az egyik Kobolmra, így kiválaszthatod őket, majd ez után kattints valamire, amivel szeretnéd, hogy a Kobolm interakcióba lépjen. Ez által elindulnak ezek az aranyos lények.

Kattints egy üres területre, ha építeni szeretnél.

A kamera mozgatásához kattints és húzd el az egeret, a zoomoláshoz pedig használd az egér görgőjét. Ugyanezt megteheted ha tableten vagy mobilon vagy, ekkor az ujjadat használd az érintőképernyőn. Sok sikert kívánunk!


Kategóriák:

Címkék:

HASONLÓ JÁTÉKOK