Léghoki kupa

Játszották 171 alkalommal eddig.
0 (0 Szavazat)
Részletes leírás:
Indítsd el ezt az izgalmas jeges kalandot, miközben felveszed a korcsolyádat és a meleg téli dzsekidet! Ez a játék nem csupán a szokványos jégsportot kínálja, hanem egy új, izgalmas formát is, amely a fejlesztők szerint garantáltan leköti és szórakoztatja majd a jéghoki kedvelő játékosokat.

Mozgasd a bábuidat úgy, mintha valódi játékosok lennének, és élvezd a valósághű élményt, amikor megpróbálod megszerezni a korongot. Készülj fel arra, hogy szédületes fordulatokat és izgalmas pillanatokat élj át a jégen, miközben versenyzel más játékosokkal a tornákon.

Utazz végig a ranglétrán és bizonyítsd be, hogy te vagy a legügyesebb és legügyesebb játékos a pályán! Szerezd meg a legnagyobb győzelmeket és légy a legnagyobb hős a jégen! Ez a játék tökéletes választás minden jégsport szerelmese számára és garantáltan feldobja és felmelegíti a téli napokat!

Irányítás:
Használd az egeret, vagy az érintőképernyőt. Lődd be a bábuidat, hogy gólt szerezz! Haladj előre a ligában és nyerj tornákat! Használd a győzelmeidből származó pénzt a bábuid fejlesztésére, gyűrűk vásárlására vagy különböző formációk megvásárlására. Ez a játék igen izgalmas és szórakoztató élményt nyújt a jégen!


Kategóriák:

Címkék:

HASONLÓ JÁTÉKOK